Zobacz pojedynczy post
stary 11-03-2008, 11:41   #351
mkskiler
Użytkownik forum

mkskiler's Avatar

Data dołączenia: 22 02 2006
Lokacja: Szczecin

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kalan Sata
Profesja: Sorcerer
Gildia: Divectoss
Świat: Zanera
Poziom: 51
Poziom mag.: 51
mkskiler ma numer GG 3806889
Domyślny

* Twój nick.
- mkskiler...

* Twój wiek.
- Mam 21 Lat...

* Na jakim poziomie znasz j. angielski?
- Średnio zaawansowany...

* Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu?
- Nie znam

* Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)?
- Html, php, T. Pascal, C++,

* Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu?
- Html - zaawansowany, php - podstawy, T. Pascal - zaawansowany, C++ - podstawy ( w trakcie nauki jestem ).

* Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę?

- W Tibie gram po to by odkrywać sekrety jej... Gram można tak powiedzieć że z 4 lata...

* Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW)
- Miałem 51 lvl Sorca, Teraz gra nim mój brat więc ma 57 lvl... Nick to Kalan Sata...

* Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie?
- Tworzyłem i nadal tworze strony www we FLashu i htmlu, czasem używam php... Jak narazie to istnieje strona www.investpromotion.glt.pl , ale jestem w trakcie robienia servisu o Humorze... Inne strony upadły z braku danych lecz na żądanie wasze mogę wrzucić je na server abyście je zobaczyli...

* Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ?
- To już wy sami wiecie ... Ale długo jestem z wami śledzę waszą stronę...

* W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.)
- To od was zależy gdzie moją osobę chcielibyście umieścić by kontrolować i wzbogacać bazę danych na temat Tibi i jej świata...

* Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie?
- Jestem osobą która wie czego chce i dąży do tego... Mam wiele pomysłów a wspólnymi siłami możemy zdziałać wiele...
mkskiler jest offline