Cytuj:
Oryginalnie napisane przez rasielin
No więc:
Ide sobie spokojnie przez dp i nagle widze kumpla (jest on złodziejem najlepszym jakiego znam, ale jednak jest moim kumplem). Więc krzycze "hiyaz Michel" a on "hiho Rasi" a tu podbija do mnie "typ" 79 elite knight (mestre boca) i muwi "give me GS or 30k. Ja mu muwie o co chodzi (bo głupim zachowaniem było ny go wyśmiać). A on do mnie że jestem z tym złodziejem na MC i to moja druga postać. Ja zbulwersowany muwie do niego że to nie prawda i że to muj kumpel (tylko kumpel nie 2 char). A on do mnie "go rookgard". Ja muwie "why".No to on swoje i znowu "give me Gs or 30k" a ja do niego "come to PoH with me, I'm lured Gs  ) . No to on nie poczuł żartu i znowu do mnie swoje. Wkońcu się lognąłem i sie odczepił (mam taką nadzieję). Potem się dowiedziałem, że muj przyjaciel ukradł mu tego samego dnia 2 Giant Swordy, 2 Knight Legsy oraz 117 k. 8) 8) 8) . Potem doszłem do wniosku, że typ miał prawo się w****iać ale jakim prawem na mnie.........?
|
Mam jedno drobne pytanie, jak ukradł , mu te GSy i K legi?? Co, leżały na ziemi?? A może zrobił z nich loot baga(lol) pomyśl co mówisz... Bo ta bajeczka nie ma sensu.
tak w tej pierwszej..."
|