Darkeden INT
eloeloeloeloeloeloeloelo, cze rap
Na poczatku, chcialbym napisac, drodzy uzytkownicy, ZE nie mam ochoty wyczytywac tego, ze tematy juz byly! To raz, a dwa, ze Darkeden przejelo Joymax ( tak, tak to samo co silkroada robi ). Zmienila sie grafika postaci, doszla nowa klasa na INT'a Ouster. Gra sie o wiele przyjemniej, bo nie trzeba juz bulic za p2p ( sa tylko item shopy ), a dwa, ze nie ma juz hackow, co jest chyba najwazniejsze. Wszystkich ktorzy lubia dobre gry horroro-morpg zapraszam na strone joymax.com i zrobienie tam konta. Aha, mam jeszcze jedna sprawe, jak masz zamiar w to grac, to nie sciagaj hackow, bo niepotrzebnie stracisz czas, na wyrobienie postaci ktora szybko stracisz, bo GM jest aktywny. Temat o Darkeden juz byl, wiec chyba nie musze pisac na czym ona polega, bo od tego jest szukajka.
aha! i bym zapomnial, mozna robic bazary ( ustawiasz postac, co ma sprzedawac, co ma pisac, utalasz ceny i zostawiasz afk ;d ). O jeszcze jedno, nie wiem jak jest teraz, ale 2 tygodnie temu dawali do kazdej nowej postaci war seta +3str i contract of blood.
Dobra, teraz apropo celu tego tematu: szukamy ludzi ( ja i raxef ), ktorzy by chetnie pograli, bo jest malo polakow dosyc. Zapraszam!
amen
Raxev:
masz dopisac kurwa
Raxev:
Pozdrawiam Raxia/Raxeva