Temat: Darkeden INT
Zobacz pojedynczy post
stary 11-03-2008, 17:26   #1
Shau
Użytkownik Forum

Shau's Avatar

Data dołączenia: 11 02 2008
Lokacja: Wrocław

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Shau ma numer GG 8198046
Domyślny Darkeden INT

eloeloeloeloeloeloeloelo, cze rap

Na poczatku, chcialbym napisac, drodzy uzytkownicy, ZE nie mam ochoty wyczytywac tego, ze tematy juz byly! To raz, a dwa, ze Darkeden przejelo Joymax ( tak, tak to samo co silkroada robi ). Zmienila sie grafika postaci, doszla nowa klasa na INT'a Ouster. Gra sie o wiele przyjemniej, bo nie trzeba juz bulic za p2p ( sa tylko item shopy ), a dwa, ze nie ma juz hackow, co jest chyba najwazniejsze. Wszystkich ktorzy lubia dobre gry horroro-morpg zapraszam na strone joymax.com i zrobienie tam konta. Aha, mam jeszcze jedna sprawe, jak masz zamiar w to grac, to nie sciagaj hackow, bo niepotrzebnie stracisz czas, na wyrobienie postaci ktora szybko stracisz, bo GM jest aktywny. Temat o Darkeden juz byl, wiec chyba nie musze pisac na czym ona polega, bo od tego jest szukajka.

aha! i bym zapomnial, mozna robic bazary ( ustawiasz postac, co ma sprzedawac, co ma pisac, utalasz ceny i zostawiasz afk ;d ). O jeszcze jedno, nie wiem jak jest teraz, ale 2 tygodnie temu dawali do kazdej nowej postaci war seta +3str i contract of blood.

Dobra, teraz apropo celu tego tematu: szukamy ludzi ( ja i raxef ), ktorzy by chetnie pograli, bo jest malo polakow dosyc. Zapraszam!

amen

Raxev:
masz dopisac kurwa
Raxev:
Pozdrawiam Raxia/Raxeva

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.