Zobacz pojedynczy post
stary 11-03-2008, 17:44   #137
RiivaajA
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 11 2007
Lokacja: Hell

Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
Poziom: 125
Skille: 89/87
Poziom mag.: 7
Domyślny

Hmm.. jak tak patrzę na pana speediego albo butchera to nie uważam, żeby mieli obsesje na swoim punkcie. Mi to bardziej na kompleksy wygląda. Rekompensata dużym bicepsem mizernych rozmiarów innej cześci ciała...

Ktoś wcześniej dobrze napisał - jak się nie ma w gaciach to sie łapą nadrabia ^^ Święta racja. Znaczy... w głowie, chciałam powiedzieć. Panie butcher, akurat wasze wcześniejsze zdjęcia nie zrobiły na mnie najmniejszego wraŻenia. Zamiast sztangi to byś wziął do rączki słownik ortograficzny i troche poczytał. Chociażby taki dla dzieci w podstawówce - nie jest gruby, a jak się można doedukować... A tak btw to po ostatniej akcji z PoI to wiadomo, kto jest leszczem ;]

Coś tam jeszcze do Dave'a chyba skakało... jakies coomando czy coś. Ech, posty pousuwali niepotrzebnie. Nie uważam, aby coś na Neranie jeszcze znaczyło, skoro nawet o czyms takim nie slyszałam ;o Chociaż nie znam, to po tym co napisal brat coomando widzę, że dużo im brakuje do Dave'a. Hah, was pewno we wsi lali łopatami i postanowiliście sie dowartościować sterydami, żeby dali wam spokój... Cóż, bywa i tak.

Ogólnie rzecz biorąc śmiejecie się z Ciamka albo Bronia, a nie widzicie tego co z wami nie tak. Na widok ich zdjęć nic mnie nie rozwabiło, normalne chłopaki. Za to na widok waszych zrobiło mi się wesoło.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Butcher__Palek Pokaż post
btw.dzieciaki co na rl sa ciotami i leszczami chociaz w grze chca byc kims
Dzieciaki, co na rl są ciotami i leszczami chcą mieć kupę mięśni ;] Bo trzeba się jakoś dowartościować, nie?

Od razu mówię, że żadna wasza odpowiedź na mój post mnie nie zaskoczy. Brak odpowiedzi również ;]