Twój nick.
dogmeat
Twój wiek.
17
Na jakim poziomie znasz j. angielski?
zaawansowany
Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu?
niemiecki w stopniu podstawowym (zrozumiem tekst pisany)
Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu?
HTML, PHP, w umiarkowanym stopniu Java
Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę?
2 lata z przerwami. Nigdy nie grałem regularnie ani dłużej niż 4h dziennie. Obecnie nie gram od trzech miesięcy.
Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW)
Za czasów tibii 7.6 - Korredo, pall 35lvl, obecnie nie istnieje.
Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie?
Kiedyś współtworzyłem stronę o tematyce postapo. Projekt nie wypalił. Obecnie jestem w dwuosobowej "ekipie" tworzącej VV - malutką firmę tworzącą strony, która nigdy de facto nie zaczęła działać ;]
vaguevision.com
Znam się na grafice. Szlifuję teraz swoje umiejętności tworząc pierdoły takie jak loga dla drużyn w hattricku.
Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ?
06-03-2007
W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.)
Nie mam doświadczenia jeśli chodzi o samą grę. Chętnie zajmę się grafiką, w której się ostatnio dobrze odnajduję, o ile jest takie zapotrzebowanie. Oprócz tego lubię analizować wszelkie dane. Mogę się też zająć wszystkim co wymaga odkrywania czegokolwiek
Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie?
Jestem mistrzem rozpoczynania setek projektów i ich nie kończenia. Chociaż sam nie wiem czy to dobrze

Mam kreatywny oraz analityczny umysł (od kilku miesięcy jestem członkiem Mensy, jeśli wolno mi się pochwalić

), a do tego bardzo lubię być potrzebny. Nie jestem pracoholikiem, ale mam potrzebę bycia w coś zaangażowanym.
Moja osobowość - ENTp, 2 sp