Zobacz pojedynczy post
stary 11-03-2008, 19:08   #353
Fure
Użytkownik Forum

Fure's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2006
Lokacja: Zychlin

Profesja: Elder Druid
Świat: Refugia
Poziom: 140
Poziom mag.: 73
Domyślny

1. Nietypowo skrót od mojej pierwszej postaci - nick Furerus, a więc - Fure.
2. Mam za sobą 16 wiosenek.
3. Język angielski opanowałem na poziomie dobrym. Umiem sie dogadać, dużo przetłumaczyć. Mam jednak lekkie kłopoty z gramatyką, lecz staram się to naprawić.
4. Język rosyjski oraz trochę szwecki ( mój ojciec pracuję w Szwecji ).
5. Języki programowania jakie znam to:
- xhtml - jezyka używałem wyłącznie do stworzenia stron na zaliczenie. Potrafię tworzyć strony przy użyciu AJAXA.
- php - podczas moich wczesnych zabaw z html postanowiłem pobawić się w tworzenie dynamicznych stron internetowych przy użyciu LAMPa. Moja wiedza na temat php sięga tylko PHP4. Z PHP5 nie miałem za dużo do czynienia.
- MySQL - potrafię zbudować bazę danych i wykorzystać jej zasoby z poziomu innego języka programowania.
-C/C++ - poziom zaawansowany - główny język w którym obecnie realizuje sie jako programista.
- Assembler - podstawowa wiedza - dawno temu starałem się co nieco nauczyć w tym języku, lecz dałem sobie spokój bo dłuższych próbach.
- pascal - posiadam więdze o większości struktur tego języka i sztuczek z nim związanych. Jest to język którego praktycznie nie używam, ale jestem w stanie naskrobać coś w nim w razie potrzeby.
6. W tibię gram około 2lat z lekkim haczykiem. Zacząłem w październiku 2005 roku. Za dobrych czasów grałem po 6-8h dziennie, jeśli miałem czas ( wakacje ). Obecnie na grę poświęcam bardzo mało czasu. Maksymalnie 1-2 godzinki dziennie.
7. Obecnie moją najlepszą postacią jest Krekor Bogdan - 141 Elder Druid.
8. Ze stronami internetowymi nie miałem wiele do czynienia. Wszystko z czym były związane moje starania, nie jest warte opisywania.
9. Użytkownikiem forum jestem około 2 lata. Konto "Fure" zostało utworzone w sierpniu 2006 roku.
10. Bardzo dobrze znam mapę Tibii, znam wiele taktyk na expienie każdą profesją, ponieważ grałem każdą profesją na 100+ level'u. Wiem wiele na temat potworów, więc mogę sprawdzić się w większości z tych tematów.
11. Lubię pomagać innym, mniej doświadczonym graczom, ponieważ czerpie z tego pewną "satysfakcję". Od najmłodszych lat zajmuję sie oprogramowaniem komputerowym oraz sprzętem. Często zaglądam na to forum, szczególnie na wątek ze zdięciami. Bardzo dobrze opanowałem język polski - mogę powiedzieć, że wzorowo. Posiadam wiele pomysłów, które mogą pomóc w prowadzeniu tego forum.

Pozdrawiam
Fure

Ostatnio edytowany przez Fure - 11-03-2008 o 20:13.
Fure jest offline