jak zawasze mam obiekcje co do waszych wypowiedzi:> Wiec co do 10 lv i pac... co prawda stracisz czas paca na trening...ale mysle ze jezeli chcesz grac i wiesz ze ci sie szybko nie znudzi to moglbys go kupic , poniewaz weziesz sobie slabsza bron pojdziesz na roty na darashi i jestes masta:> nabijesz szybko lv... a z facem lv bedziesz nabijal duzo wolniej . 2 sprawa logowanie..kiedy hcecesz i jak chcesz...bezpieczniej i wygodniej, 3 czary..wprawdzie az tak wiele ich nie masz ale magick rope sie przydaje ..uwierz mi

nie raz mi tylek uratowalo...[szkoda ze mi sie pac skonczyl

]
jedyny minus to to, ze na trening stracisz dosc duzo czasu..ale jesli masz zamiar na 25 lv miec skile 65/65 ..no to sory

Moze zrob tak ze znajdz sobie trening partnera z ktorym moglbys trenic minimum 10 h dziennie ...jesli jestes w stanie tyle na afk/ w tibi wytrzymac, trenuj trenuj i jeszcze raz trenuj...w 2 tyg zrobis z skile minimum sdo 70/70 wtedy kupisz pac i jedziesz

nic cie nie powstrzyma a lv nabijesz naprawde szybciej... (najlepiej niech ktos ci pokaze tereny dla pac...zwiedzanie darashi lub edron moze sie zle skonczyc

..jak ajdziesz na wampiry , smoki, huntery itp
co do 40 lv palka..bardzo sie oplaca bez 2 zdan...expic jak expic..cyclo z regoly przepelnione, ale hunty od hero wzwyz, logujesz kiedy chces zjak chcesz, nowe czary ,,... haste...to tez ci moze tylek uratowac przed gsem lub pk , Co do expowisk sjest pare fajnych..ale ich nmie poddam..bo jakbym podal to by juz nie byly fajne

(w jednym miescie dla pac

) idealne dla palka..ale o tym cicho sza

... na twoim lv i tak bedziesz expic raczej na guardach niz na czyms innym ale to zalezy od gustu

... chodzi o mozliwosc latwego zalogowania, nowe hunty czary .... domek i gildia to tylko taki dodatek.
Pozdro ... [ps od 2 godzin w kolejce na test serwer i jestem 364..wow :> ]