Zobacz pojedynczy post
stary 12-03-2008, 09:36   #5252
Glaca
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 10 2007

Domyślny

Chcialem powiedzieć, że to konto "Zwidek" to oczywiście nie Zwidek bo jedyne konto Zwidka na tym forum to "Glaca". Chcialem powiedziec, że 2 razy wychodziliśmy na opena i ekipa Draca i reszty (ogarniaczy) nie wyszła. Dopiero wczoraj gdy od nas ludzie juz sie rozeszli draco ze swoim full squadem odwazyl sie wybiec na Detektora. Draco pokazal skila nie ? Ciesze sie najbardziej, że sfragowałem Xarete i oczywiście, że mam jego bohy. Teraz poloze je w domq i kazdy bedzie mógł oglądać. Wczoraj to co z bukim robiliśmy wbijaliśmy sie w ich ekipe od nich zero m walli paralizy. Sądze, że to był ostatni open. Bo jezeli oni z full ekipa nie mogli zniszczyc naszej czesci to w openie sobie nie dadza rady. Takie moje zdanie. Chcecie mnie wyzywać ? prosze . Chciałem oczywiście pozdrowić Detektora i odwalił kawał dobrej roboty. Detektor wie o co chodzi. A co do cinka to jednak tez nie masz jajców ;p. Nigdy z "draciem" a wczoraj na jednym openie. Cofam to co ostatnio mówiłem, że mam respect dla Ciebie. Co do zgona Laneny bez blesów to pozdro dla niego. Ogarniaj tak dalej ^.

Wasz,
Glaca.