Loco bierzesz zbyt dosadnie to co Ci napisalem, a niepotrzebnie bo niemialem zamiaru Cie krytykowac lecz zwrocic uwage na pewne oczywiste kwestie ktore z dystansu sa widoczne lepiej niz z bliska.
Niestety nie jestem w stanie zamiescic zadnych swoich ssow bo nie mam ciekawych, przez ten czas ktory tu spedzilem nic ciekawego sie nie wydazylo wiec nic nie uwiecznilem robiac ssy

.
Nowych ciekawych tez nie zrobie bo niegram w tibie, grac juz niestety nie bede bo bardzo sie ta gra zmienila od czasu gdy zaczynalem swoje pierwsze kroki na Obsidi. Sa tez inne powody o ktorych nie bede tu pisac.
Olek mial racje ze tibia sie komercjalizuje i schodzi na psy, ja tego nie widzialem a stary madry Olek widzal to wtedy gdy inni ( szczegolenie Rycerze ) tego nie zauwazali, lub zauwazali ale uwazai ze zmiany sa na plus.
Gra staje sie z update na update coraz prostsza, przystepna dla coraz mlodszych graczy, coraz latwiej jest grac i robic levele. ( wyskoczylem z 2 miesiace temu moim 34 lev sorkiem bez paca bez bota na smoki, zabilem draga latwo i szybko tracac okolo 250 hp, a kiedys o ile pamietam smok potrafil dac combo na 250 :/
Nic i nikt nie jest wazny, szanowany w swiecie tibi, kazdego mozna olac bo przeciez "ja najwazniejszy i najmadrzejszy" bo ja najszybciej robie levele i ja mam najwiecej realow ktorzy moga przyjsc i kazdemu dokopac robiac np sd bomby nad dp w venore.
Dlatego czasy tibi skonczyly sie dla idealisty dodiego i wiekszosci jego przyjaciol.
...kiedys Kiroj, yunihi czy Mannow, Dorpaz, Don Zasa byli kims waznym nie tylko poprzez swoj level ale poprzez to ze mieli wiedze, grali dluzej niz reszta mozna ich bylo poprosic o pomoc np w quescie. Suv robil szybciej levele odemnie i kiedys sam mi zaproponowal ze jak zrobi anihilatora to mi pozyczy Magic Sworda na czas az ja zrobie anihilatora, Booka pozyczyal mi Magic Sworda i MPA gdy go o to poprosilem i nikt sie nie obawial ze przyjaciel nie odda. a teraz pozyczyc 100k to ryzyko nie do przyjecia.
Teraz 100 lev robi sie w 3 miesiace, kazdy botuje i sie tym chwali bo liczy sie tylko level i ilosc fragow na kacie.
Szkoda zycia dla takiej oszukanczej gry i dla dzieci ktorzy swoje frustracje z podstawowki przenosza do tibi.
Pozdrawiam stare heyah, Rambo.
Pozdrawiam Cie Loco, nie podniecaj sie zbytnio i nie napinaj. Nie musisz sie obawiac moich nubchaerow ani kolegow ja nie dowartosciowywalem sie nigdy w grach.
Piotrek