Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bambuko
Spadaj Gimlos nie wiem co chcesz osiągnąć. Wychodzisz zza pleców i bez powodu atakujesz Vallo, wysuwając jakieś stare teksty
|
Dlaczego od razu atakuje? Wskazuje tylko, ze jest on uzytkownikiem niezwyklym. Jak dla mnie, blizej temu do komplementu, niz ataku w jakiejkolwiek formie.
Cytuj:
. Co to ma do tematu, co to ma do rzeczy, że też taki ktoś był moderatorem.
|
Jak najbardziej ma do tematu. Chcialem udowodnic, ze uzytkownik Cery nie jest takim samym uzytkownikiem jak Ville, wbrew temu co probowal wmowic nam Marseeel. Tekst o byciu moderatorem za to do tematu rzeczywiscie nic nie ma. Tym bardziej ze nie ma pokrycia z rzeczywistoscia. Ja moderatorem
jestem, a nie byłem.
Cytuj:
.Ville nie napisał "jak nie jesteście znani to nie dawajcie fot", tylko skomentował post jednego z mniej znanych. Marsseel na forum jest widocznie bardziej tolerancyjny, niż w rzeczywistości i egalitarnie zwrócił mu uwagę. A Ty wbijasz, nie mając nic do powiedzenia i to dopiero głupio wygląda.
|
Nie napisał, ale dał do zrozumienia, ze nie ma co liczyc na komentarze zdjecia. Ja rowniez nie napisalem co sadze o uzytkowniku Ville, wiec nie wiem czemu na mnie Supermanie wjezdzasz. Bo dobrze kojarze jaki nick nosiles wczesniej, right?