Zobacz pojedynczy post
stary 12-03-2008, 22:03   #5121
Karolek98
Użytkownik Forum

Karolek98's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2006
Lokacja: Białystok

Stan: Początkujący
Profesja: Paladin
Gildia: Violence
Świat: Iridia
Poziom: 135
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez adnincv Pokaż post
no robie new hara w wypadku jakby mi daksa do 50 zjechali

@q1

ty chyba naprawde przez ten czas co wbiles 100 lvl nie wychodzieles z domu, my nie mamy zamiaru z nikim wojny prowadzic poprostu dedujemy ludziuw zeby miec zabawe a nie tylko exp nolife exp nolife <jeb od starej patelnia> koksy nazwane tibiaroxor potem exp nolife exp nolife ,,,,,l,,,,,,,
dax nie kwestionuj czyjegos realnego zycia, gdyz patrzac po twoim sposobie gry, nie odbierasz tej gierki prawidlowo.. powinienes zrozumiec ze nie warto jest pkowac sprawiajac innym uczciwym gracza niemila sytuacje w ktorej ich zabijacie, po co macie ciagle robic te 50 lvle czy jakiestam nowe postacie? skoro i tak tu dla was zycia nie ma ... zmiencie server i zrobcie se jakies normalne lvle jezeli chcecie pograc normalnie. pamietaj ze robiac te nowe postacie rowniez tracisz czas. uwiez mi ze zabijanie ludzi w tej gierce to nie jest zabawa bo niektorzy naprawde te gre za powaznie przyjmuja ;p i po co sprawiac im przykrosc? nie sadze ze milo tobie bylo jak ginoles swoimi postaciami a zalezalo Tobie zeby wbic wiekszy lvl rozumiem ze dalej to bedziecie robic, ale pamietaj ze to jest bez celu dax, bo mozesz zabijac ludzi i zarabiac kase tibijska ale chocbys mial nowe chary predzej czy pozniej hunta bedziesz mial ;s

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.