Zobacz pojedynczy post
stary 12-03-2008, 22:10   #5122
adnincv
Użytkownik Forum

adnincv's Avatar

Data dołączenia: 01 11 2007
Lokacja: u Vikinga starego

Imię: Dax'rider
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Bongo team!
Świat: Iridia
Poziom: 74
Skille: 82
Poziom mag.: 17
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Karolek98 Pokaż post
dax nie kwestionuj czyjegos realnego zycia, gdyz patrzac po twoim sposobie gry, nie odbierasz tej gierki prawidlowo.. powinienes zrozumiec ze nie warto jest pkowac sprawiajac innym uczciwym gracza niemila sytuacje w ktorej ich zabijacie, po co macie ciagle robic te 50 lvle czy jakiestam nowe postacie? skoro i tak tu dla was zycia nie ma ... zmiencie server i zrobcie se jakies normalne lvle jezeli chcecie pograc normalnie. pamietaj ze robiac te nowe postacie rowniez tracisz czas. uwiez mi ze zabijanie ludzi w tej gierce to nie jest zabawa bo niektorzy naprawde te gre za powaznie przyjmuja ;p i po co sprawiac im przykrosc? nie sadze ze milo tobie bylo jak ginoles swoimi postaciami a zalezalo Tobie zeby wbic wiekszy lvl rozumiem ze dalej to bedziecie robic, ale pamietaj ze to jest bez celu dax, bo mozesz zabijac ludzi i zarabiac kase tibijska ale chocbys mial nowe chary predzej czy pozniej hunta bedziesz mial ;s
dla mnie normalna gra to pekowanie a po miedzy pekowaniem wbijanie wyzszego lvla zeby wiecej z pb/sd strzelac;\' kazdy przymuje to na inny sposob :;]]]]]
14:33 Viron Mysta [136]: wiecie co potrzebowaliscie pingow i blokady moich hotkey zeby mnie ubic co to zafragw ktory m nie moglem sie w zaden sposob obronic

Ja mam 14lat, ty masz 14 lat, przed nami siodme niebo?XD

Ostatnio edytowany przez adnincv - 12-03-2008 o 22:11.
adnincv jest offline   Odpowiedz z Cytatem