Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Glaca
Heh niby"Zwidku" chcesz być taki jak ja ? Nigdy taki nie będziesz więc Kerstonie Karasiu czy nie wiem kto sie pode mnie podszywa skończ robić farse dzieciaku.
Chciałem przyznać racje Slovikowi.. Tak tą wojne wypowiedzieliśmy WRA dlatego, że Draco powiedział, że jego ludzie będą ściągać tyle bohów ile będą chcieli.. Jak to draco powiedział "Katrila lubi expić my lubimy ściągać bohy". Nie wspominam o Schemacie co niby sprzedawał pacce i teraz nie chce oddać 6 kk XD. A co do tych red skulli co niby mówicie, że mamy je dlatego, że pa robiliśmy to jesteście smieszni mamy je dlatego, że chodziliśmy ciągle na jakieś śmieszne akcje ich noob charów i wbijaliśmy unjusty. Proste. A WRA sie bało  . Draco wielki bohater. Kiedys moze nim byles teraz jestes tylko pionkiem w grze.
Wasz,
Glaca.
|
Teraz my pozbieramy Boszki z kornika  .. Ostatnio mu jedna para spadla zostaly jeszcze jakies 22 ^.^..
A co do draca on zawsze dla mnie byl jak dzi*ka bo co chwile sprzedawal sie innej stronie po to zeby sobie pograc i zawsze obchodzila go tylko jego dupa ^.^ a ze korniki i reszta ass licków za nim szla to w taki sposob zbieral sobie armie. Ile razy bylo ze byl Aberratio>vision>dusk>vision>i teraz znowu przeciwko ^.- wiec jakim on byl bohaterem? Poprostu "Lew z malym przyrodzeniem musi glosno ryczec" a on sie wozil po to zeby ludzie uwazali go za kogos i sie go bali
Pojazdy plx plx plx!
_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/
_/Duskiness Forever _/
_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/
Sign3d,
KLimEK
Ostatnio edytowany przez klimek1990 - 13-03-2008 o 14:54.
|