Temat: Only Honera
Zobacz pojedynczy post
stary 13-03-2008, 14:59   #5720
freeman_xtr
Użytkownik Forum

freeman_xtr's Avatar

Data dołączenia: 05 04 2007

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Honera
Poziom: 106
Skille: nvm
Domyślny

x2up

Ja nie wnikam co jest dla ciebie radością ... nie interesuje mnie czy to jest "łamanie zasad", czy "trapy" czy jeszcze coś tam innego ... wk***ia mnie to że cały czas to się kręci wokół tego samego już nie raz słyszałem że to 4fun i że to wasza zajawka i radość z gry ... hum ... otóż według mnie marna to zajawka ... why ? Bo to tylko gra ... no i teraz po słowach "to tylko gra" można powiedzieć "to po co ta gadka" ??? Tak jednak jest pewna sprawa dla ciebie to zajawa a inni chca sobie spokojnie grać i bić ten pier***** lv czy skille no bo to przecież non-pvp ?! Te trapy ja bym był jeszcze w stanie zrozumieć na osobach które coś zawiniły ale to czysta "łapanka" jakiś low lv którzy większych szans z 4 osobami ok. 100lv szans nie mają ...

Przypomina mi się sytuacja z Jonna Elle i wiele innych ... Twierdzisz w poście że nie prowokujecie ? Jak to ku*** nie ?1 A co wtedy było ?? Niedość że trapneliście go <co prawda słusznie> to póżniej na forum co jest już dla mnie pokazaniem że jest sie totalnym 0 wyzwiska i szydzenie z tego jaki on jest ... itp Pamietasz to ?

NIe wiem czy ta wasza "rodzinka" jest taką jedna wielka sciemą i pozerstwem czy to wszystko na rl ale jedno jest pewne robicie dużo szumu zamętu wokół siebie, często w*****acie wyzywacie ludzi i prowokujecie i są przykłady nie to na takiej zasadzie jak mówisz typu "je*** YF bo tak" ... a wystarczy przy tym powiedziec "po co to wszystko ? to tylko gra ..."

rób z tym co chcesz ja już się nie wcinam więcej w wasze posty itd
ta gra robi z ludzmi zaj******* dziwne rzeczy i dlatego kłade na nią wała

Ostatnio edytowany przez freeman_xtr - 13-03-2008 o 15:04.
freeman_xtr jest offline   Odpowiedz z Cytatem