Zobacz pojedynczy post
stary 13-03-2008, 15:01   #5347
lisekvl
Użytkownik Forum

lisekvl's Avatar

Data dołączenia: 22 01 2008
Lokacja: Braniewo _/

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Duskiness
Świat: Furora
Poziom: 143
Skille: 92/87
Poziom mag.: 8~
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez QuanChi Pokaż post
Ta bo ja nie mam co robic tylko się na forum pod Zwidka podszywac.
I weź zmień podpis bo wstyd z tymi wymiarami, no chyba że startujesz w konkursie Miss Polonia.

@ Lisek
A Vision nie było nazywane przez Was (wtedy Nas) psami? Nie zarzekaliście się, że nigdy nie będzie współpracy z Pasterzami? Że nigdy nie będziecie grac po jednej stronie z Vision? Gdzie Wasz honor? Żeby móc expic przekroczycie każdą granicę.
Jak Vision doszło do Dusk, ile ludzi na osobnych kanałach ventrilo mówiło, że wyjebiemy Vision, wszyscy się zarzekali, że nie chcą z nimi siedziec nawet na jednym kanale, że zaistniała sytuacja jest tylko przejściowa.
Cieszcie się, że żyjemy w XXI wieku i nie obowiązuje Kodeks Rycerski lub Samurajski, bo w przeciwnym wypadku za taki brak honoru wylewano by na Was z okien pomyje.

Boze czlowieku ale ja przynajmniej na forum nie wypisuje ze mam honor itp a pozniej robie co innego, przeciez to wiadome i pisalem juz o tym wczesniej ze tonacy brzytwy sie chwyta i taka jest prawda.
Wojna moze byc w slusznej sprawie ale srodki w niej uzyte nigdy.

Co do ludzi z vision dogaduje sie (i chyba nie tylko ja) z nimi 100x lepiej niz z napinaczami inshon typu loq czy barles.
@Glaca

Ja tez cie kocham :*

Ostatnio edytowany przez lisekvl - 13-03-2008 o 15:06.
lisekvl jest offline   Odpowiedz z Cytatem