@Monix
Po pierwsze nie udawaj że mnie lubisz bo sama sobie zaprzeczasz. A szanujesz ludzi którzy wyzywają i trapuja każdego kto im podpadnie chociażby za przypadkowe zabicie potworka albo jedno przypadkowe złe słowo. I nawet jeśli ten ktoś przeprosi to już go zapisujecie na black listę do trapowania. Mówisz że masz więcej w głowie niż ja tak? A popatrz jak się zachowujesz

100x gorzej niż ja, mówisz ze wiesz więcej? czy mi sie zdaje czy jesteś starsza? jak na swoje zachowanie i na ten wiek to chyba powinnaś się inaczej zachowywać nawet jeśli to tylko gra.
W złym towarzystwie się obracasz. A poza tym nie widać w twoich słowach ani krztyny mądrości, skoro mówisz że oni są kochani. I wydaje mi sie ze ludzie którzy tak robią jak yesterday nie zasługują nawet na ziarenko szacunku, sama widzisz te wyzywanie i czy normalna, kulturalna dziewczyna pozwoliła by na to?
@Sir_Piapi
jeśli nie wiesz co teraz robie w rl to nie mów o tym dobra rada, bo ja tez mogę zacząć zmyślać tak jak wy o tym co robicie w rl, ale nie zacznę bo to głupota by była z mojej strony, a poza tym nie zasługujesz żeby wiedzieć czemu akurat ostatnio tyle gram to moja sprawa ja sie nie wtrącam wam w rl tak jak wy innym
@Yoshio
Respektu nie wymusza sie silą i wyzywaniem po rodzicach, rl, po danej osobie ani przez bloczenie i straszenie, coś takiego rodzi bunt i taka osoba nigdy nie będzie w 100% respektować kogoś takiego np z yesterday
@Niepozorny
oj ja tylko przytaczam fakty i widzę że te fakty was dręczą dlatego że są prawdziwe i nie dają wam spokoju, a co do mnie nie mam żadnych problemów więc jesteś w błędzie. Nie najeżdżam wszystkich tak jak wy, tacy jacy z was przyjaciele to hoho, tacy to najczęściej sharuja a potem jeden drugiemu acc kradnie i itemy