@Niepozorny
Nie muszę tłumaczyć faktów, każdy kto umie czytać to zrozumiał, chyba że ma z tym jakieś problemy. Jeśli oceniacz moje zachowanie tak jak oceniłeś to ja tak samo oceniam wasze. Nie zmyślam głupot tak jak ty z tym share w punkcie nr 3. A co do tutora to zdałam go sama w przeciwieństwie do co poniektórych z was. Każde acc da się ukraść\zhackowac, starczy ze zgubisz recovery i\lub zapomnisz maila na którym masz acc, zgodzę się Blayd był bardzo dobrym senior tutorem ale za głupie błędy też trzeba ponieść karę i nic więcej nie da się zrobić, trzeba nie robić głupich błędów. A poza tym uważam że Blayd też by był przeciwko wam bo jak nie to co by z niego był za tutor? Hmm skąd wiem jak ona sie zachowuje? Oceniam jak na takiej samej podstawie jak ty oceniasz mnie.
@Yoshio
Sam powinieneś to wiedzieć a jak chcesz o tym pogadać to może jakiś osobny temat: "jak sprawić żeby ludzie mnie szanowali\respektowali" tak jak traktujesz innych tak oni cię będą traktowali, traktuj ludzi jak sam byś chciał być traktowany chyba logiczne dla normalnego człowieka
Ostatnio edytowany przez Aerie - 13-03-2008 o 16:40.
|