Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aerie
@Monix
Po pierwsze nie udawaj że mnie lubisz bo sama sobie zaprzeczasz. A szanujesz ludzi którzy wyzywają i trapuja każdego kto im podpadnie chociażby za przypadkowe zabicie potworka albo jedno przypadkowe złe słowo. I nawet jeśli ten ktoś przeprosi to już go zapisujecie na black listę do trapowania. Mówisz że masz więcej w głowie niż ja tak? A popatrz jak się zachowujesz  100x gorzej niż ja, mówisz ze wiesz więcej? czy mi sie zdaje czy jesteś starsza? jak na swoje zachowanie i na ten wiek to chyba powinnaś się inaczej zachowywać nawet jeśli to tylko gra.
W złym towarzystwie się obracasz. A poza tym nie widać w twoich słowach ani krztyny mądrości, skoro mówisz że oni są kochani. I wydaje mi sie ze ludzie którzy tak robią jak yesterday nie zasługują nawet na ziarenko szacunku, sama widzisz te wyzywanie i czy normalna, kulturalna dziewczyna pozwoliła by na to?
|
Skwitkuje to w ten sposób:
Myśl sobie moja droga co chcesz, trwaj w swoich smiesznych urojeniach. To tylko i wyłącznie Twoja sprawa, bo ja naprawdę w najgłębszym poważaniu mam to co o mnie myślą inni...a w szczególności jeżeli rozchodzi się o Twoją osobę

Złe towarzystwo? Wiesz w głębi serca ze mnie jest naprawde niegrzeczna dziewczynka
Koniec kropka
Peace & Love
Btw gdybyś tylko zdała sobie sprawę, że jesteś żałosna...