Zobacz pojedynczy post
stary 13-03-2008, 19:55   #16
Aroonia
Now or never

Aroonia's Avatar

Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
Aroonia ma numer GG 3824417 Send a message via Skype™ to Aroonia
Domyślny

Valisha

Przed zimowym updatem, po którym Cipsoft zepsuł poty zabiłem tam ok. 30 boterów, mam nawet screeny jak padali Jeden z nich miał 45 lvl

Niestety na dzień dzisiejszy nie znam sposobu jak się nimi zająć, może Cipsoft wprowadzi jakieś nowe itemki, po których nie będzie można chodzić?

Dodam trochę od siebie

1Jeśli boter był wystarczająco głupi, by zaznaczyć opcję podnoszenia GPków leżących na ziemi, wykorzystujemy to! Jeśli w miejscu po którym porusza się bot są jakiekolwiek ogniska, poison fieldy itp, przerzucamy pewną ilość GP z jednej strony na drugą. Bot biega i sam siebie uśmierca Pazerność nie popłaca, hehe.

2. Jeśli boter biega gdziekolwiek po piętrach i lata za potworami zdolnymi zabić Fire elemantala, niczego chcieć więcej. Ustawiamy na rope place zsummonowanego FE i lurujemy na niego stworki. Po jego śmierci zostaje fire field. Idziemy do góry i ropujemy botera, który uporczywie będzie schodził na dół i efektywnie ubiegał się o zgon

3Nie sprawdzana i prawdopodobnie nieco kosztowna metoda trapowania botów na DC. Potrzeba co najmniej 3 uczestników zabawy + boter. Trapujemy własnym ciałem cel w rogu pokoju z assasinem i ktoś zmuszony jest zlurować jak najwięcej tych potworków do rooma z boterem. Gdy wszystko jest przygotowane, żywa blokada znika (stealth ringi lub czar) i mordercy wykończą gwiazdkami nieobecnego przy komputerze

Pozdrawiam autora, widzę też ze Śląska Poradnik spodobał mi się, czytałem go z zaciekawieniem. Nie jestem tylko pewien co do bota próbującego ubić przywołanego/zauroczonego potworka. Jeśli to działa - cudnie!

Sram na to, że jest to nielegalne. Boterzy są be, GMi nic z tym fantem nie robią a Cipsoft tylko ułatwia sprawę, m.in. psując garnki.

@Edit
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez yardi Pokaż post
zaden gm NIE ZAREAGOWAL NA MOJEGO REPORTA ZADEN!!
Kiedyś zaraportowałem swego rodzaju 'półbotera'* zabijającego roty pod Darashią. GM pierwszy raz od 3 lat mojego grania skwitował mnie, że właśnie do niego zagadał a ten mu odpowiedział, więc wszystko OK...

*Półboter- jest afk, lecz blisko komputera. Przegląda strony www lub znajduje się w pokoju i patrzy jak jego postać sama zdobywa doświadczenie.

Ostatnio edytowany przez Aroonia - 30-03-2008 o 22:37.
Aroonia jest offline   Odpowiedz z Cytatem