@adams
gz a jakie skille?xd
@drath
tobie tez gz
yen ale ty jestes zalosny normalnie rece same skladaja sie do oklaskow widzac twoje glupote;/ zapewniam cie ze NIKT nie ma gorszej twarzy (lecz u ciebie ryja) od ciebie bo to jest niemozliwe
zgadzam sie z jarkiem ze kazdy kto po tobie jedzie a jest duzo takihc osob to nazywasz "dzieckiem dedawa" nie wiem moze chcesz byc pro evul uber fajny i wymyslasz jakies nowe powiedzenia myslac ze wszyscy to beda powtarzac i kazdy bedzie "hail yen_/!" buhasuhsausa jaki ty jestes glupiiii xD
mowiac "ze masz trening" to masz na mysli ze kleczysz przed tatusiem i jedziesz? nie moglem sie powstrzymac aby to napisac xD
w ogole z ciebie robi sie drugi shadek(bez pocisku dla niego) kazdemu cisniesz i w ogole a juz prawie polowa mowi ci jaki ty jestes glupi szkoda ze nie ma RZala
mowisz sekowi ze "gz kumpli EMO" a sam jestes je*anym metalowcem max 160 cm wszedzie przyszcze na twarzy nikt cie nie lubi kazdy ci cisni bije w rl(przynajmniej my tak robilismy z metalem w mojej klasie

) wchodzisz na neta i myslisz ze mi pocisniesz ze sie powiesze to jestes w bledzie aha i bym ci radzil juz zlazic z kompa bo chyba od 16 siedzisz a juz 19:54 a mozesz w koncu tylko 3h grac

a ten ss z gagothem tylko pokazuje jak bardzo jestes glupi... gay plx? i do tego jeszce ci itemki potem z chatki wzial baushsasau <lol2>
@down
no az strach sie bac