@up
No i po co dalej ciągniesz ten temat...(?)'Jedyne co potrafisz gdy ktoś ci SŁUSZNIE pojedzie powiedzieć "kocham e-kozaków" ... ' <--Nie napisałem tak, do dlaczego tak sądzisz?'(...)W dupie mam "fajnych kolegów" i wedłgu ciebie co mnie rozbawiło "sławe" ...' <-- O jakiej sławie Ty wogóle mówisz? O Twoje wyobrażonej Tibijskiej Sławie ? Widzę, że na siłe chcesz pokazac jaki Ty to nie jestes,ale jebie mnie to co sobie popiszesz na necie/forum etc. Wydawało mi się, po Twoich wcześniejszych postach, że jesteś 'normalny', ale chciałeś pokazac, że jesteś fajniejszy, bo moje posty byly jak to powiedziałeś 'denne' czy coś w tym stylu Nawet nie wiem czy grasz na Honerze, a jak grasz to jaki masz nick

, nawet tego nie ujawniasz czy cuś(?) Pewnie w nast. poście napiszesz następne myśli o moich postach, ale nikt Ci tego nie zabrania.. Więc komentuj tak długo jak chcesz, Kocham Twoją Ironie, paps
@edit
"Umiesz czytać ? (...)"nie myśl że cokolwiek odpowiem na next twój post"(...)
Wyj***ne w ciebie ;]" <--Ja nie umiem czytać, a Ty nie umiesz poprawnie napisać ;< Wyj***ne NA Ciebie, jak już słusznie Niepozorny poprawił ;*, i widzę, że masz rozdwojenie jaźni,bo wcale nie odpowiedziałeś na mojego posta, nie prawdasz?