Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hegemmon
"UWAGA WSZYSTKIE 2 MIECZE"
ROTFL! Leże i kwicze!
a co do rysunków:
1.. czy ty przypadkiem nie grywasz czasami w MU? jedna z tamtejszych broni jest nadwyraz podobna do niej
2. strasznie to dziwne... coś w tej broni nie pozwala mi o niej myśleć jak o czymś czym można zabić...
3,4,5- no coment plx
|
Nie wiem o którą broń ci chodzi ???
a co do tych ostatnich rysunków... mogłeś chociaż przeczytać co tam napisałem ??? MIELIŚCIE TYCH WIELKICH, GIGANTYCZNYCH NIEWYPAŁÓW NIE KOMENTOWAĆ!!!!!!!
aha ..wyjaśnij oco ci chodziło w tym co jest zaznaczone na czerwone ???

? Bo jesli to że walnołem AXE (topór, siekiere czy co tam jeszcze może być) to tylko dlatego że chciałem pokazać że niemam natchnienia ;P i rysuje jakieś zasyfione badziewie. A może chodzi ci o to że powinnio być "UWAGA 2 MIECZE" lub "UWAGA WSZYSTKIE MIECZE"... mi tam pasuje to co ja napisałem

...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yazon Zigrin
Ładne miecze... axe to topór... jak się uśmiałem...
Co do prac, n00bie (w temacie tak jest napisane), podoba mi się tylko ten Shell Sword [7-/10] , reszta niezbyt ciekawa (Holy Hand [4/10], Feather DAgger [5/10], Axe [4-/10], Miecz Fenixa [3+/10]...
|
MIELIŚCIE TYCH WIELKICH, GIGANTYCZNYCH NIEWYPAŁÓW NIE KOMENTOWAĆ!!!!!!!
(tych 3-ech ostatnich !)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adolphus Elbragol
Pomysl? Nie ma sprawy. Mam zamiar poprowadzic przygode, w ktorej glowny watek bedzie krazyl wokol pewnego miecza. Miecz powinien:
a)wygladac strasznie (ciemna klinga mile widziana)
b)byc jednoreczny
... i hmmm to chyba tyle. I niech otacza go aura grozy );]
|
Zara ci dam tego miecza ... robiłem go wczoraj gdy się już kończył film A.I. (troche smutny koniec

) . Miałem go też wczoraj dać ale.... wtedy to była godzina po 0:00 (24+)

. Tylko jeszcze dodam tą AURE i dam tu na forum

.
Aha i tylko skończe zminiejszoną wersje Shell Sworda

(32x32... niejest to łatwe :/ ... za dużo szczegółów jest na originale :/ ) .