Zobacz pojedynczy post
stary 14-03-2008, 20:56   #17
MALLuś
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 04 2006
Lokacja: Szcecin

Domyślny

Sam mogę polecic 2 gry:
-GetAmped, bardzo fajna gra, można zmienić wygląd bohatera w co tylko sie chce(postacie z filmów, anime itp.) ale oczywiście za $. Sam grałem w fazie open bety, przestałem grac jak zaczęły sie problemy z serwem-lagi. Jako, że gra jest od asiasoftu więc możliwe jest zablokowanie europy samemu nie chce mi sie teraz sprawdzać ale projekt był bardzo na "+". Wiele klas postaci, itemy które dają rożne specjalne ataki itp. wiele trybów wśród nich granie w kosza, piłka nożna, walka mechów, normalne pojedynki "każdy na każdego" jak i TvT(ahh... te wali w klatkach 1v1 i wsparcie duchowe kolegów z drużyny <3)

-RumbleFighter, Gra na podobny silniku i trybach gry, sam już jej dobrze nie pamiętam. W czasie open bety zablokowali większość państw żeby ustawić lepiej serw(żeby lagi były znikome, w tamtych czasach Australijczycy byli tępieni jak mniejszości narodowe-najwięksi laggerzy), powoli dodawali kolejne państwa lecz nie wiem czy w końcu europejczycy mogą grać.

Obydwie gry dawały wieeeele frajdy i serdecznie je polecam, możesz zobaczyć czy są one otwarte dla EU. Jeśli nie są to zapewne GetAmped zostanie jak większość gier asiasoftu wysłana do innych developerów i będzie dostępna dla wszystkich.

P.S
Polecam zobaczyć sobie filmiki na YT

Ostatnio edytowany przez MALLuś - 14-03-2008 o 20:57.
MALLuś jest offline   Odpowiedz z Cytatem