ALEX to wszystko twoja wina bo wbiles 100lv i dałeś ss'a !! Powinieneś spłonąć teraz na stosie !!! ;p
A tak co do sytuacji :
Uważam że całe YF (prócz dwóch osób do których mam jako taki szacunek) to banda dzieciaków która nie potrafi nic innego prócz kozaczenia się ...
Najlepsze jest to że swoim poj****** zachowaniem doprowadzacie ludzi do takiego stanu że szkoda gadać, nigdy bym nie pomyśał że Achinowi puszczą wkońcu nerwy i napisze coś na popularny ostatnio temat YF ... nie dziwie mu sie ... pozerrka i próba zaistnienia w waszym śmiesznym "tibijskim świecie" ... to co robicie dla większej część to motyw do kolejnych prowokacji bo jeb** to że trapicie jakiś low lv ale najbardziej dobija jak pier****** takie farmazony na forum i twierdzicie ze "wy nikogo nie prowokujecie" ... nudni to jesteście wy z waszymi tekstami którymi sie bronicie do zrzygania ... Ciekawe czego wynikiem jest takie zachowanie ??? Chęcią bycia fajnym ? Problemy emocjonalne ? A może jakaś Choroba ???
Podsumowując niektórzy z was <ci co się kozaczą i prowokuja> przepie******iście pół życia w Tibie i teraz próbujecie to przeżucać to na innych a ja proponuje wam znaleść jakiś cel, zajawe, pasje w życiu rl a nie wkur***** wszystkich dookoła a pózniej to tłumaczyć "że to inni sie czepiają" ... naraaaaa
n/c do odp
Chciałem napisać że ch*j mnie obchodzi zdanie pewnych osób na temat mój i tego posta i nie robią mnie wasze mega pro bluzgi i kozackie wrzuty ;]
Ostatnio edytowany przez freeman_xtr - 14-03-2008 o 22:48.
|