Temat: skile knighta
Zobacz pojedynczy post
stary 15-03-2008, 09:30   #7
Quatio
Użytkownik Forum

Quatio's Avatar

Data dołączenia: 15 02 2008
Lokacja: ~Wolsztyn

Świat: Candia
Domyślny

1)Ile trwa nabicie 80/80 skila u knighta? (gdzież to było ale nie mogłem znaleść) -> http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=7102

2)Opłaca mi sie robić to na 8 lvlu? mam czas do wakacji bo wtedy kupuje se pacc -> na 8 nie, wbij tak 20-30lvl i skilluj dopuki nie masz pacca

3)Z czego lepiej bić sword/axe/club -> oczywiscie axe

4)Ile może kosztować porządne eq dla knighta i na jakim lewelu je brać? (typu DSM ,MMS,i jedna z lepszych broni) świat GALANA -> ja na 50lvlu mam eq DSM, Medusa Shield, RH, Blue Legs, BoH

5)Skil lepiej wchodzi przy hitach 100 + czy na hitach 20-10 tak
samo?;p;p -> bez różnicy ale przy duzych hitach co chwile potworów bedziesz szukał a przy malych dłużej w jednym miejscu posiedzisz

6)Monka /ghoula będę robił z 35 druida ma pacc i promocje jakie runy
robić w tym czasie?? -> gfb i hmm

7)Jaki mlvl wejdzie mi podczas skilowania ? -> do skilli 80/80 jak ciągle bedziesz mane zuzywal to ci wejdzie z 6+mlvl

8)Opłaca mi się biegać na niskim lvlu w b robe/mamutho czy lepiej
wydać kasę na knight/royal seta? -> kup sobie wypas tarcze zeby zadko w ciebie potwory trafialy

9)Na którym lvlu mogę go spokojnie nosić knight/royal seta? -> zależy czy masz lagi kicki freezy itp. jak nie to bierzesz bp health potionow i eq jakie chcesz

10)Jeżeli dobije te skile i do wakacji zostanie mi 2 tygodnie to nabijac lvl czy dalej skilowac? np do 85-90 ;p;p -> dalej skillowac