Zobacz pojedynczy post
stary 15-03-2008, 11:40   #6
Gron'Inv
Użytkownik forum

Data dołączenia: 26 01 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Issytarus Pokaż post
zal mi ciebie autorze tego tematu bo nie wiesz nawet takich faktow a piszesz

po 1 NS byl full team ok. 50-60 osob + kilka osob od nich 50-70ed/ms wiec jakies powiedzmy 65 w sumie do tego NS mialo w chuj nub charow (gracze z novej bo z tamtad maja kumpli) i bylo ich na prawde duzo a to daje tez duzo przewage

po 2 vento nowych Alliance(La Onda/Inmates/ROM) ma 100 slotow wiec jak moglo byc 110 ludzi ? haha
bylo ich jakies 80osob

po 3 po co wogle piszesz glupoty nabsie jak nie wiesz?zedytuj tego posta na normalna liczbe

po 4 dostali mimo to dlatego ze to byl nowy sklad i sie ludzie po prostu nie znali.. normalka

po 5 grasz na thori tak? nom to tam widzialem jak wy sie bijecie jak my na aurei 3 lata temu, najprostrze taktyki, sposoby walki.. ogolnie polewe mielismy z waszego serwa bo zaczelismy tak grac i troche sie nim interesowalismy

Tak Tak panie pro... Ja miałem polewe jak czxytalem twoj post. Kazdy sie broni jak umie po przegranej opence a ze ty tylko wumiesz klamac to wiesz... A i jeszcz ejedno na filmkiu widac jak noob chary blokowali tych co nagrywali wiec raczej sami siebei by nie trapowali nie mistrzu
Gron'Inv jest offline   Odpowiedz z Cytatem