Zobacz pojedynczy post
stary 15-03-2008, 13:41   #356
divine_astronis
Użytkownik Forum

divine_astronis's Avatar

Data dołączenia: 12 10 2007
Lokacja: Skrzyszów

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Candia
Domyślny

""Na 60 lvl to możesz iść do Ice Castle na Frozen Knighty""
Z tego co pamiętam grałe mw tę grę około roku temu, miałem ok.35 lvlu Bow-mana i wymiatałem już na Frozen Knightach, ale za duże koszty potionków, lecz jak to w Goonzu dużo kasy mało roboty ^^ gra ogólnie bardzo fajna, bardzo mi się podoba,a 100razy lepsza od tibii, chę znów ponowić moją grę, lecz mi idzie instalka zajmująca 805mb z transferem 20 kb nie ważne czy z global goonzu czy z instalek.pl. Proszę o link do czegoś w stylu rapid share ;/

PS: Kto chce być moim mentorem? Jak ściągnę grę któregoś pięknego dnia w tygodniu to nie będę spowalniał odpalenia i wpisania passów, więc prosze o szybki nick ok 80 lvl+

A i jest nadal ograniczenie lvla w goonzu?

Dla tych, którzy nie mogą założyć konta polecam ściągnać Internet Explorera 7, wyrzucić opere i mozille do kosza, ponieważ nie wszystkie stronki śmigaja prawidłowo sam miałem takie problemy właśnie.. A panowie z microsoftu ciągle robia nowe aktualizacje, więc nie mówci, że IE jest najlepsze do keyloggerów <lol2>

Ostatnio edytowany przez divine_astronis - 15-03-2008 o 13:57.
divine_astronis jest offline   Odpowiedz z Cytatem