Cytuj:
Oryginalnie napisane przez oVvN3eR
Haha... tak tak to spytaj każdego bra czy liże im dupe...
Jedyna osoba liżaca dupe to twoja stara liżąca mi...
Pierdole że bedzięsz mi wypominał wyzwiska na starych ale poprostu po*****ony jesteś , to ty zawsze lizałeś dupe deosicie a ona cie shuncila i popłakałeś się.
Aha.. no napewno mnie wyzywali , gdyby coś do mnie mieli , to by mi passów nie podawali , mimo tego że nie chciałem tego -.-
Ogólnie leszczem byłeś zawsze , ciągle pierdoliłeś że grasz na jakimś tam +150 na shanerze albo idziesz na siłke o tej i o tej a gdy napisałem do ciebie jakoś odpisywałeś.
Ogólnie
SSIJ JAJA _/
Jesteś jak DH na tibi.com , robisz tylko wojne na forum.
A co mi zrobisz w tibi albo w rl?
Gówno bo tu i tu kutasem jesteś ;*
|
Po 1 lamusie nie lizalem dupy deosicie tylko gadalem z nia troche na msn, nawet nie mialem publicznego pro, a zmienil sie owner i dostalem hunta jak wiekszosc pl. Ty piszesz na msn do polowy ftp i sa wiec nie wiem kogo bym nazwal asslickerem... Co do tych przezwisk to jestes gorszy niz pan doskonaly. Na shanerze nie sharowalem 150+ tylko 102 lvlem... i juz dawno hunted...
a co do rl.. chcialbym cie spotkac w rl.. ojj bardzo bym chcial.. to bys wtedy kurwo zobaczyl jaki jestem leszcz... ;>
I co do tej silki to chyba sobie to wymysliles bo cwicze dopiero od pol roku a z nam cie z 2 lata wiec nie moglem ci wczesniej o silce pisac.. a co do tych twoich wielkich romantycznych opowiesci to tez wiem ze to all bajeczka

gz...
Wiesz jaka jest roznica miedzy nami? Ze to ty piszesz do ludzi jaki ty jestes biedny i poszkodowany i jak to cie nettona potraktowal a nie ludzie do ciebie.. a ze mna jest na odwrot...