Cytuj:
Oryginalnie napisane przez oVvN3eR
Ehe , i jeszcze chara chciał ci oddać?
Deosita nigdy nie zmieniała ownerów , prawda że sharowała z barinasami ale skoro znałeś go to powinieneś ciągle go znać czyż nie?
Ahh rozumiem , deosita sciemniła ci że nowy owner bo nie chciała już znosić twojego lizania dupy ;>
To ty mi zaczełeś grozić i wytykać jaki ty kozak jesteś asuhasuhuashasuhauhokSOsihadhcbbvhxzcbhvmcvxhcv... .
Wd. mnie sprzedałeś ziomów w polsce , bili cie , grozili twojej rodzinie , uciekles do norwegi i teraz gdy nettona wyfrajerzyl to bronisz konfidentów.
|
"Deosita nigdy nie zmieniala ownerow" -haudshusadhuahsduadsuahudhaushduahsduasd po 1 nie nie zmieniala tylko nie zmienial* i ten char byl sprzedany juz bodajze 2 razy
"To ty mi zaczales grozic i wytykac jaki ty kozak jestes"
Pokaz mi cytat bo smiac mi sie chce.. I napisz gdzie napisalem jaki ja kozak jestem bo to mnie tez rozbraja... Ja nie jestem takim jak ty lamusem co do kazdego sapie i z kazdym chce sie bic a pozniej ucieka z pola bitwy.. ja do nikogo nie sapie... staram sie zyc w "peace"...ale jak znajdzie sie ktos taki jak ty to nie gadam duzo tylko przechodze do dzialania...
a co do tego ze wyjechalem do norwegii to moze powiesz ze w polsce jest lepiej? A moze wyjasnisz mi dlaczego tak duzo ludzi z polski wyjezdza za granice? bija ich w polsce bo sa konfidentami? A moze ty mi poprostu tego zazdroscisz? nie wiem... ale mysle ze akurat w tym fragmencie ci cos nie wyszlo