Przeciez przed napisaniem postow cos zazyl

najpewniej jakas trawe albo w zyle sobie dal
On Topic: Uwazam ze to byl dobry pomysl, bo ja sie przyznam ze nie c zytalem regulaminu.

Spieszno mi bylo dolaczyc to forumkowiczow a czytalbym to dlugo (jak robilem konto to bylo duzo do czytania o ile dobrze pamietam) wiec olalem to. Standardowo - nie spammowac, nie bluznic , NO QUEST SPOILING.
Btw: Opcja SZUKAJ jest zalosna. Pomyslcie, przeciez po kiego #&*^% mi temat sprzed 5 miesiecy, dawno temu ? Przeciez w tibi moglo sie duzo zmienic !! Wkurzaja mnie modkowie dajacy ostrzezenia itp za temat typu "Gdzie znajde naprawde duzy resp Slimow" <--- Taki temat byl, zostal on zamkniety i modek odeslal do tematu "Gdzie znajde danego potwora". Nie wiem czy dostal ostrzezenie ale to nei ma sensu. przeczytajcie go. ON JEST ZALOSNY !! np. Slimy : Okolice Venore.. Czy to jest konkretna informacja ? no wlasnie .. NIE ! Proponuje o zrobienie takiego tematu ponownie, usuwajac posty typu "Fajny temat, wreszcie wszytsko wiem" bo to tylko uniemozliwia sprawne szukanie informacji. A wszelkie uwagi na prv do tworcy!! To chyba dobry pomysl !

Pomyslcie o tym