pfff
Cytuj:
H lvle jajczesciej nie są noobami dlatego to powiedziałem.
|
dla mnie lvl to zaden wyznacznik, tym bardziej teraz.. w czasach gdzie pare dzieciakow zgada sie i sharujac zrobia PG na zolwiach az wbija 130 lvl a nie maja pojecia jak zabic DL'a bez straty uha na takim lvlu...
Cytuj:
Jakbys miał wyższy lvl to byś wiedział że do Faga i Sibutu jest na Eterni szacunek wiec coś to znaczy skoro cie wyśmiali jak ja.
|
kolejny przyklad Twojej płycizny umyslowej... co ma tutaj lvl do rzeczy? Dla mnie nic.. a jesli chodzi o doswiadczenie to gram wystarczajaco dlugo by potwierdzic ze TAK, co do Fagaro to zgadza sie ze ma szacunek na Eterni i wcale tego nie podwazam, podwazylem jedynie to co mowil.. a co do Sibutu albo Ciebie to nie rozsmieszaj mnie bo pamietam czasy jak na 20 lvlku zapieprzaliscie w Ab... to ze ktos zrobil PG nie znaczy ze bedzie darzony szacunkiem, bo nie lvl sie liczy tylko osoba/doswiadczenie.
Cytuj:
Co do MDW to nie daże go szacunkiem bo gra na npvp.
|
To juz chyba ostateczny przyklad tego ze plytko myslisz.
To ze ktos woli RPG w Tibii od napieprzania sie nie znaczy ze jest gorszy. Ja od zawsze gralem na pvp i nie wyobrazalem sobie by grac na nonpvp bo jakby mnie ktos wqrzyl to nie moglbym mu nic zrobic... ale od jakiegos czasu inaczej na to patrze, stwierdzilem ze w Tibii najwazniejsza jest kooperacja ludzi, wypady na hunty z kumplami, zlootowanie wspolne jakiegos rarka itd.. a to mi sie podoba, to jest fajne.. a nie jest fajne zeby maniakalnie walic lvl tylko po to by dojsc do wojny bo to nie uniknione.