Zobacz pojedynczy post
stary 16-03-2008, 11:41   #14
Ascaron
Użytkownik Forum

Ascaron's Avatar

Data dołączenia: 28 02 2007

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Ascaron ma numer GG 5952097
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rohas Pokaż post
Nie wiem czy taka podstawa. Wiele osob robi 70.70 bez przerwy skilujac i 0 expa, a niektorzy maja 50.50 i im to styka.

*topic
TO juz od Ciebie zalezy. Wiele osob powie i, ze takie skille to g*wno i sobie fajnie nie pograsz. No, ale skoro tobie starcza 40.40 to sobie na nich graj. Ta gra ma Ci sprawiac przyjemnosc, wiec zrob sobie takie skille, jakie Tobie odpowiadaja ;-)

Zgadzam się z tym panem.Ta gra ma sprawiac przyjemnosc.Jeden z moich knightów ma skile 61\60,a ma 34 lvl.Hity mi wchodzą dobre chodze na takie potworki jakie chce.Sorki chodziłem bo zrobiłem sobie kolejnego knighta na innym servie.Też kiedyś miałem knighta, którym wyskilowałem 40\40, ale gra skończyła się na 13 lvlu.Teraz stara zasada, która jest powtarzana na forum przez wg mnie madrych ludzi.Mianowicie ,,Jeżeli masz dobre hity wg ciebie oraz chodzisz na takie potworki jakie chcesz i nie dostajesz mocnych hitów to daj se siana ze skilowaniem.Jeżeli nie możesz chodzić na to co chcesz,albo ten potworek ciebie mocno bije wiec musisz poskilować''.Dla mnie jeżeli chodzi o skilowanie to moge wbic max 60\60.Skilowanie to nuuuuda, a jak slysze tekst typu skiluj bo potem bedziesz miec wieksza przyjemnosc z gry to mnie krew zalewa.To na razie tyle.

Pozdro dla mamusi.
Ja mam 20 lvl kingh i mi nie muwcie ze nie mam takich skilluw

mam druga postac i mam 178 lvl i mam skille 278/298

nie muwci ze nie mam takich skillów bo mam a jak sądzicie że nie mam to jesteście noobami

JAK TAK UWAżASZ TO Z CIEBIE NOOB !

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez KaCzKa.pl Pokaż post
Cyclops - stare ma gacie i śmierdzą
Ascaron jest offline   Odpowiedz z Cytatem