Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Suhayl
A co do tej rośliny to myślę, że oni nie mają takiej masy jak zwykły człowiek. Znaczy oni nie ważą nawet 1kg chyba.
|
Znajdź mi taką roślinę, i połóż na niej...500g? Zresztą nawet jakby się nie zapadła, to i tak by z niej spadli ;P
@edit,up:
"Mistik pałer i równowaga z kosmosu" - Dobrze, ale nie waga... po takiej roślinie da się tylko spaść.
"A Prnice z PoP'a nie naprawdę spadłby z tej durnej ściany jak po niej biegł." - No tak...ale ten fake jest bardziej zbliżony do realizmu, niż PoP...kto to buduje takie miasta, że wszędzie są dziury, a w ścianach są wbudowane te... no te...NO! Te takie co odrzucają

"To jest fake!" - myślałem że film dokumentalny o.0 ... Gdzieś to było napisane... "Trochę realizmu"
Zresztą to nie jest aż taki błąd...tylko taka ciekawostka xd
@down:
O ja ...
W przeszłości szedłeś drogą, gdy nagle była w niej wielka dziura... Ktoś się potknął i jak zaczął spadać to dotąd nie spadł ;<
W przeszłości w kanałach były pułapki.
W przeszłości były drzwi, do których nie da się dojść, jeżeli nie użyjesz jakiegoś przedmiotu.
W przeszłości <już daruję sobie elementy fantasy>
No, tyle starczy, mógłbym jeszcze trochę powymieniać elementów nierealistycznych... Ale dawno w to nie grałem x(