Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fillipex
a co do Sibutu albo Ciebie to nie rozsmieszaj mnie bo pamietam czasy jak na 20 lvlku zapieprzaliscie w Ab... to ze ktos zrobil PG nie znaczy ze bedzie darzony szacunkiem, bo nie lvl sie liczy tylko osoba/doswiadczenie.
|
Dobra, udowodnie ci, kto tu plytko mysli, zanim szczekniesz cokolwiek na moj temat, ze niby PG zrobilem, zobacz na date zalozenia mojego konta i zacznij sie zastanawiac co piszesz, wkurzaja mnie tacy ludzie jak ty, polaczki ktorzy mysla, ze we wszystkim sa najlepsi, ze pamietaja kogos na 20 lvl w ab, czlowieku, jak mialem 20 lvl siedzialem na foldzie z war hammerem i bilem tam frost trolle, nie wiedzialem nawet, ze takie miasto jak ab'dendriel istnieje, zaczalem sie tam pojawiac dopiero jak mialem juz 40 lvl i ty szczekasz, ze ja nie mam doswiadczenia? Zaloze sie, ze gram w to dluzej niz ty. Powinienem ci teraz puscic taka wiazanke, zebys sie wyniosl z tego forum na dobre. O wojnach na Eternii nie wiesz NIC, po prostu parsknalem smiechem jak przeczytalem twoje plakanie, ze jak Decessus przegra to wlaczy sie DL, to jest chyba najwiekszy bullshit jaki ostatnio slyszalem, DL ma swoja wojne, podobnie jak Maelstrom, a ty przyszedles na forum sie pochwalic, ze uciekles przed Scogrocem i robisz z tego wielka rzecz. To ty jestes tutaj plytki i ograniczony, co kogo obchodzi, ze lubisz RPG a nie level, nie masz levelu wiec nie masz i glosu, wiec to co powinienes teraz zrobic to stfu.