Temat: Eternia.
Zobacz pojedynczy post
stary 16-03-2008, 18:43   #232
Fillipex
Użytkownik Forum

Fillipex's Avatar

Data dołączenia: 29 12 2004
Lokacja: Sto(L)ica \\// Szmu(L)ki

Stan: Na emeryturze
Imię: Fillipex
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Sandgorm
Świat: Eternia
Poziom: 50
Skille: 83/67
Poziom mag.: 16
Domyślny

Co do grania dluzej od mnie to grasz zaledwie rok i 2 dni dluzej ode mnie

teraz znajac date od kiedy gram powinienes sie zastanowic nad tym czy nie wiem nic o wojnach na Eterni.. o dawnych wojnach ;]

co do mojego plakania to zauwaz ze ja nie gram bo zmadrzalem na tyle zeby nie marnowac wiecej czasu na Tibie... niektorzy jeszcze tego nie pojeli o.O Dec~ proponowalo 100k za wyjscie z wojny dzis... z tego co wiem to prawdopodobnie tak to sie skonczy choc jeszcze nie wiadomo.. jesli by tak sie nie skonczylo a Dec~ dostawaloby po dupie (w sumie to nie jest trudne, wystarczy dobre zgranie, troche doswiadczenia Polan itd a Dec~ bedzie moglo ich posmyrac.. niestety brakuje tego) to na 100% znowu doszli by do swoich gildii (w wiekszosci DL) i albo doszloby jakos do porozumienia w sprawie tych 2 najwiekszych wojen albo polączyly by sie ;] nie mow mi ze nie wiem o czym mowie bo loguje sie czasem i rozmawiam z kumplami, tak samo na gg

ja przyszedlem na forum? Hmm.. udzielam sie tu dluzej od Ciebie.. o.O

czytanie ze zrozumieniem sie klania.. juz mowilem ze nie robie z tego wielkiej rzeczy bo dla mnie jest to zadna wielka rzecz.. jest to poprostu dowod ze wystarczy myslec by wygrac wojne z Dec~

Cytuj:
To ty jestes tutaj plytki i ograniczony, co kogo obchodzi, ze lubisz RPG a nie level, nie masz levelu wiec nie masz i glosu, wiec to co powinienes teraz zrobic to stfu.
kolejny smieszny dzieciak dla ktorego tylko lvl jest wazny. Wiesz, w zyciu sa inne, wazniejsze wartosci niz lvl w Tibii. Chociazby doswiadczenie ktore to wlasnie upowaznia do zabierania glosu a nie lvl ;]

Fillipex jest offline   Odpowiedz z Cytatem