Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dyzuyx
@all up
Zanim pojawiły się te pozytywniejsze komentarze wiedziałem, że żaden fake o noobach (włącznie z moim) nie ma tu przyszłości (lub marną), ale teraz to ja nie wiem czy kontynuować czy też nie, chociaż osobiście głosuję na to bym dał sobie spokój.
Robiłem go, by się przekonać czy zrobienie fake'a o temacie humorystycznym jest rzeczą możliwą (miałem na myśli to czy taki fake może być śmieszny dla użytkowników forum), ale mam odpowiedź, nie.
Przepraszam tych, którym ten fake się nie podobał za to, że go tu pokazałem i tych którym choć trochę się on podobał, nie będzie kontynuacji.
|
Nie przejmuj się aż tak

Rób dalej, bo choć jest mało humoru w tych częściach, to może coś ci wpadnie do głowy podczas robienia kolejnych Part'ów.
Komentarze były, są i będą czasem negatywne, a czasem pozytywne

Postaraj się dostosowywać do wystawionych komentarzy, a może uda ci się dogodzić kilku Użytkownikom. Pozatym, są Fake'i o NooB'ach, które mogą mieć przyszłość na tym Forum. Wg. mnie ten jest jednym z tych lepszych Fake'ów o NooB'kach

!
Ponieważ nie jestem "zły", co dokładniej znaczy że nie lubię wystawiać słabych ocen (Choć czasem mi się zdarza!), to jako jedyna osoba powiem, iż Fake mi się podoba.
"Jam jest pan zwawego buta!" - Fajny tekst..
Ogólna ocena - 5/10.
Pozdrawiam
Yoh92