Zobacz pojedynczy post
stary 17-03-2008, 13:16   #11
Yoh92
Użytkownik Forum

Yoh92's Avatar

Data dołączenia: 02 06 2007
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 8

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Astera
Poziom: 27
Poziom mag.: 24
Yoh92 ma numer GG 10977528
Domyślny

Cytuj:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Avallach
Tak wykryje, gdy ktos robi cos nieuczciwego, w cipsofcie swieci sie czerwona lapmka przy nazwie serwa, wiec nie hacz i nie botuj, bo GM przyndzie i cie rozdupcy.
Ja tylko pytalem. I nich se kurde nikt nie mysli ze ja gram nieuczciwie. Jak kazdy sie oco spyta to uuu! ooo! on jest inny gorszy.
To co powiedział Avallach, było ironią, żartem. Nie bierz tego na serio.. Pozatym, ktoś powiedział że grasz nieuczciwie?

Powracając do tematu..
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Juhhhhy
Nikt nie wykryje ,a jesli bedziesz mial pecha to wykryje jakis czlowiek i albo Cie sam zabije albo cos na Ciebie zluruje.
Heh.. Zaprzeczasz samemu sobie

Najczęściej jest tak, że zauważony przez Gracza, Botter zostaje zabity. Są dwa sposoby oraz jeden dodatkowy, proponowany przezemnie

Po pierwsze - Ponieważ Botter'a jest bardzo łatwo zabić, to nic nie stoi na przeszkodzie, aby to zrobić. Po kilku minutach osoba używająca Bota, padnie.

Po drugie - Jeśli Botter jest dość słaby, a także jeżeli grasz na NoN-PvP, to aby nie mieć na "sumieniu" jakiegoś kolesia, zluruj odpowiednio silnego Potwora. Pamiętaj jednak, aby zniknąć z pola widzenia tamtego Gracza i uciec po drabinie. Potwór się poprostu przeżuci

Dodatkowo - Najłatwiej zaraportować do GM'a, że dana osoba używa Bota i na wszelki wypadek zrobić kilka SS'ów. Jeżeli GM będzie, to Botter ma Bana. Jeżeli GM'a nie będzie, to skorzystaj z w/w podpowiedzi, a SS'y zostaw na pamiątkę

@Down Szczerze mówiąc, lepiej jest samemu zlurować jakiegoś Potwora, a następnie uciec z pola widzenia Botter'a, tak jak napisałem wyżej Będzie myślał że ktoś go zabił, ale nie będzie wiedział kto

Nick: [char]Legenda Tibi[/char]
Świat: Astera
Profesja: Druid

Best Solo: [monster]Demon Skieleton[/monster]
Best Team: [monster]Dragon[/monster]

Ukryty tekst:

Ostatnio edytowany przez Yoh92 - 17-03-2008 o 15:03.
Yoh92 jest offline   Odpowiedz z Cytatem