Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir Patologia
3)Osoba chcąca np. robić runki, trenować i nie bierze rzeczy albo zwyczajnie udaje się za potrzebą. Uruchami opcje GPRS i w taki oto sposób jest alarmowana o zbliżającym się niebezpieczaństwie
PRZYKŁADOWE FOTO:

------------
4) Aby to nibyło zbyt piękne, osoba po uruchomieniu nie może się poruszać, chyba że na ekranie pojawia się monster. Taka blokada uniemożliwiająca poruszania sie powodowałaby nie działanie na huntach. Jednak w dalszym ciągu osoba mogłaby stawać i włączać opcje i wyłaczać. Na to mam równiez sposób, w niektórych miejscach (kopalnie dwarfów, PoH, itp.) znajdowały by się punkty po których przekroczeniu opcja GPRS była by zablokowana. (UWAŻAM IŻ ROBIENIE RUN NA PoH'u jest bardzo mądre  )
PRZYKŁADOWE FOTO:

------------
Przemyślcie mój pomysł i ocencie. Przyjmuje również sugestie, kiedy już skończe wysyłam do CIP'softu.
------------
|
Po pierwsze tytuł... Znaczy on dosłownie przeciwko-zlurowany.
Po durige taka opcja była by bez sensu... Lurerzy też dlaczegoś są... Było by to debilizmem, ponieważ chroniło by to też lurerów(lol) Po trzecie to bez sensu... Jeśli pokazuje "gs is going to you" wtedy, znaczy, że już nas zauważył... Nikt nie zwieje przed Gsem, jeśli nie jest tak silny, żeby go zabić.
Do tego afkowanie jest przez cipsoft zabronione(gprs chronił by przede wszystkim lurerów) swoją drogą, jeśli ktoś jest afk(jak napisałeś udał się do kibla) to co mu po jakiś wiadomościach?? No właśnie siedzi w kiblu, i ma ważniejsze problemy niż gs... Projekt bez sensu.