Taaa, ale aby nabyc keylogera należy ściągnąć bota lub inne tego typu bajery i eksperymenty!

gracz który nie ściąga takich rzeczy, nie patrzy na inne "boty" tibijskie, nie wzoruje się na nich nie ucieka siędo tego raczej nie złapie keya... Tutaj musisz mi przyznać racje, bo key można ściągnąć chociażby ściągając poradnik "jak zostać tutorem"

Taka smutna prawda, ale gry takei jak tibii są robione dawniej przynajmniej dla graczy którzy nie sugerują się cenami itemów ze względu na allegro a gry nei są na tej stronie oparte jak to można w tibii zauważyć.. Tibia to gra do zarobienia na rl i niezła maszyna do zarabianai dla cipów
A co do microsoftu to prawda, że robią niektóre beznadziejne jak się okazuje później programy... Jednak to ONI zrobili Windows i chyba najlepiej wiedzą jak można w niego złapać keyloggera, a panowie z kolei od keyloggerów nie podsyłają ich przez IE czy Opere, lecz w plikach typu bot czy jakies tam inne przyciągające nooba odblaskiem bajery jak to juz wcześniej napisałem.... Oczywiście są podsyłane przez przegladarki w plikach tymczasowych pliki, które później bez wiedzy użytkownika ściagają te keyloggery, a jak wiadomo windows to nie antywirus, tylko inteligentny system, który przydziela tylko pamięć programom

Jak się gra w tibie to należy łaźić po oficjalnej stronie ewentualnie na stronach typu tibia.pl, na których można wejść na forum poczytać itd ale nic nie ściągać... dosyć mojego pierdolenia każdy robi jak chce a to, że 90% graczy bez tibii NG na wojne nie pójdzie to już nei moja wina