Zobacz pojedynczy post
stary 18-03-2008, 09:07   #61
Marczio
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack

Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
Marczio ma numer GG 1065481
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Stonhard Pokaż post
Ta na Selenie poznałem Cię jak miałeś 52 lvl Kotku xd i bardzo Cię lubiłem zresztą dalej Cię bardzo lubie, do tej pory pamiętam jak na Thori ścigaliśmy się kto szybciej większy lvl wbije ale i tak Grzesiek wygrał . Nie pisaliśmy z pół roku w czasie naszej znajomości bo się na mnie obraziłeś bo przezmnie miałeś hacka . Ale potem się znowu pogodziliśmy. Nie wiem czy jak ktoś tu napisał że lizałem dupe dla Żyda Kotiego... Nigdy nie nazwałem Kotiego żydem... I ciekawe czy za lizanie dupy bym dostał demon shielda od Kotiego na 17 urodziny. Najłatwiej jest duzo o kims pisac a gowno wiedziec i pieprzyc farmazony. Byłeś i zawsze Marcin będziesz moim najlepszym przyjacielem z Seleny. Do wojny przeciwko Tobie stanołem tylko i wyloncznie dlatego ze nie lubie szwedow
Jestem pod wrażeniem, zrobiłeś tylko 2 orty. Przyznaj sie, że w końcu zacząłeś chodzic do szkoły. Historia wzruszająca, prawdę mówiąc, już powinieneś otworzyc organizację charytatywną.
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one?
Marczio jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.