Temat: Eternia.
Zobacz pojedynczy post
stary 18-03-2008, 13:13   #253
Fillipex
Użytkownik Forum

Fillipex's Avatar

Data dołączenia: 29 12 2004
Lokacja: Sto(L)ica \\// Szmu(L)ki

Stan: Na emeryturze
Imię: Fillipex
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Sandgorm
Świat: Eternia
Poziom: 50
Skille: 83/67
Poziom mag.: 16
Domyślny ehh :)

ahh.. widze ze sami PROgamerzy w tym temacie sie wypowiadaja tylko oprocz mnie... bo ja jestem zwyklym 50 palem i nic nie wiem

chce juz skonczyc ten bezsensowny spor bo widze ze czujecie sie lepsi od innych i nic tego nie zmieni, ciekawe tylko czy w rl tez tacy 'fajni' jestescie.

co do mojej ucieczki to sprawa jest prosta, po 1 nie ucieklem do dp tylko sie wylogowalem ( w sumie male ma to znaczenie ale jednak), po 2 gdy scogroc zaczal mnie bic mialem okolo 1 minuty do konca pz... a po 3 nie czary mary tylko ucieklem scogrocowi.. czkalem az pz zniknie ciagle exivujac scogroca i ewentualnie wybrac najlepsza droge ucieczki przed nim i gdy pz zniknal dalem loga.. zreszt jest to na filmie pokazane do ktorego dalem link tutaj.

Kazdy wie ze bys mnie 'rozjebal'.. ja tego nie wiem.. chcesz to moze to sprawdzimy? Nie znasz mnie ani nikt z was a tak sie na moj temat madrzycie.. ehh... szkoda slow.. co do tego 'duela' to jesli sie nie boisz to czekam na pw o czas i miejsce i zasady.. PW! NIE TU W TEMACIE! Bo juz nie chce robic spamu, dam miejsce dla Progamerow do wypowiadania sie.

Fillipex jest offline   Odpowiedz z Cytatem