Temat: Serwer Luminera
Zobacz pojedynczy post
stary 18-03-2008, 14:09   #5651
Yen
Zbanowany

Data dołączenia: 16 01 2008

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Yen Lo Vag
Profesja: Knight
Świat: Luminera
Poziom: 103
Skille: 84/80
Poziom mag.: 7
Domyślny

@Lucas
Każdy może sobie znaleźć jakiegoś kolesia, albo poprosić kumpla, żeby mówił wszystko w czyjąś stronę, a później to wkleić na forum -.^ Np ja też mogę komuś powiedzieć, żeby zaczęli mówić coś na ciebie, zresztą i tak to wszystko co o tobie mówią to prawda ;P (a co bra ci szkoda?) ciekawe czyj to tekst -.-

Po 2. Skąd miałbym miec softy? Co prawda Bujno dał mi softy ( i tu masz dowód że nie kradne >.>) ale co to ma do rzeczy, oddałem, więc jak mogłem kogoś okraść? Pozatym spytaj kumpli, że chyba jakby rzeczywiście tak było, to "loot" byłby na pół no nie? ^.- Nigdy nie kradłem, nie kradne, i kraśc nie będę -.-

Po 3. Hmm... Grozisz mi z tym huntem? Buhahaha? Wybacz, ale jakoś nie za bardzo się boję :/

Siekiero powiedział ci całą prawdę

@edit
Znasz Sudiego? Ciekawe czemu na demach loota nie ma? Jeden koleś mówi, że pokazywałeś tylko kasę i duperele, a loot dawałeś do bp, inny, że ojebałeś go na pacc za gp -.^ Szkoda że poprosili, żebym nicków nie pokazywał.. A później powiedziałeś kumplowi co masz na sell z demców, a wszyscy z tego hunta mysleli, że nic nie poleciało -.- Już 3 osoby to mówią, które hunciły z tobą, szukam dalej ;p

Ciekawe ile ludzi uwierzy w to co pisze Lucas -.-

Ostatnio edytowany przez Yen - 18-03-2008 o 14:26.
Yen jest offline   Odpowiedz z Cytatem