Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Snagoth
@up
teraz już nie może zabić paladyna na 50lvlu bo combo jakie jest w stanie w jednej turze uderzyć ma sie w granicach 400-450hp a 50lvl paladyn ma 605hp.
|
Hmmmm moim zdaniem da wave za 450+łapa 150+burn i dead murowany wiem bo tak padłem ;p A co do power boltów jest jeden mankament na 50lvl nie jest się w stanie z nich bić trzeba mieć koniecznie 55lvl. Co do assasinek to nie jestem pewien czy da się bić na 50lvl, swoim pallkiem nigdy ich nie używałem ale wiadomo mi, że na 63lvl już działają na bank. Moja rada jeżeli chcesz wyczyścić solo tego questa to luruj pojedynczo jak znajdziesz się w sytuacji kryzysowej (dl+drag - same dragi choćby nawet były 3 nie robią na 50lvl palku wrażenia no chyba, że w zwarciu) nie bój się wżucić utamkę lej na waste ważniejsze, żebyś wrócił cało z wyprawy. Weź lekkie eq i enchanted speary możesz wziąść onyx arrowsy (atak jak z enchanted a lżejsze i możesz wziąć więcej potów) i tak z 3 bp strong mana potion i 3 bp strong health potion (możesz więcej ale pamiętaj o capie! możesz zrezygnować z wzięcia k arma ciężki jak cholera a prawie w ogóle się nie przyda w walce ze smokami), weź jeszcze dragon necklace zawsze mniej oberwiesz. Używaj exori con lub jak będziesz używał e spearów to exori san/exori con nie wiem co teraz lepiej wali pacca miałem na 8.0. No i pamiętaj smoki się bije na skos.