Zobacz pojedynczy post
stary 18-03-2008, 17:51   #1205
BOtter
Użytkownik Forum

BOtter's Avatar

Data dołączenia: 09 05 2005
Lokacja: Kętrzyn

Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: Nebula
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez NinJa Pokaż post
Zróbcie War Declaration + profesjonalny frag list, tak dla jasności i dostojności. Nadal moim zdaniem jest 1:0 dla Vo, ponieważ narazie padł jedynie Lord Ar~~ z VU, a FBN gówno robi, a może nawet i przeszkadza;]

VU JAZDA SPALCIE ŻYDÓW!!!
cytując wikipedie(Przemyśl)
Cytuj:
Do czasu II wojny światowej był także ważnym siedliskiem ludności żydowskiej, która stanowiła według spisu z 1931 roku 29,5% ludności miasta i posiadała 4 synagogi (dwie zlokalizowane w starej dzielnicy żydowskiej (okolice Rybiego Placu) nie istnieją, kolejna, na ul. Słowackiego, pełni obecnie funkcję biblioteki publicznej, synagoga zasańska jest w tej chwili opuszczona w stanie ruiny)- było to pierwsze udokumentowane osadnictwo Żydów na ziemiach polskich, datowane według Jehudy ha Kohena, żydowskiego uczonego, na 1085.
Od kiedy żydzi palili żydów?
Moim k***a skromym zdaniem, wyrażasz się źle. Otóż to, na ziemiach Warmii i Mazur, częsciowo na Podlasiu, nie było tak dużego skupiska żydowskich gett jak na południu. Więc jak już wyżej pisałem, niestety nie za bardzo mogę się zgodzić z twoim "okrzykiem", który prawdopodobnie jest podobny do tego, którym Ciebie rodzice okrzykują kierując to do Ciebie, zamieniając słowo "żydów" na wyraz tym wypadku na "żydowskiego" dodając przed ten przepiękny wyraz, twój nick czy tam imię.
No i to byłby koniec wykładu. ale jestem super co?
BOtter jest offline