Zobacz pojedynczy post
stary 19-03-2008, 15:20   #81
bim
Programista

bim's Avatar

Data dołączenia: 20 05 2006

Żarówka

Cytuj:
Co do blueraya - a go już naprawili, że się tak podniecacie? Jeszcze jakis czas temu blueray był najbardziej wadliwym napędem, co co chwilę się sypał.
Nie wiem gdzie to przeczytałeś ale tylko 3% konsol sony zostało oddanych na gwarancję (i pewnie nawet nie połowa ze względu na blueraya) a Microsoftu aż 33%(!!). Kupujesz konsole, są tylko 3 w MedmiaMarkt i traf na te 1 zepsutą... Ehhh Pewnie to z blurayem to z doświadczenia wiesz...To chybaa będę musiał uwierzyć... Eh

Co do zmieniania płytek, tak może to wkurzać... przynajmniej mnie Zresztą porozmawiamy za rok kiedy będzie trzeba 8 płyt dvd mieć, żeby grafika i jakoś tekstur dosięgła PS3. Naprawdę, niedługo gdy programiści posiądą potrzebną wiedze żeby zaprogramować coś porządnie to gry będą nie z tego świata. ;P

Co do argumentu, że w PC'cie można wymienić karte grafiki i już gra działa. Akurat jest to najgorsza wada pc. Programista pisząc gre na konsole wie, że musi dbać o wydajność i napisze ją tak, żeby działała bez ścin. A pisząć gre na PC nie zważa się aż tak bardzo na to dlatego ciągle musisz dokupowywać kolejne podzespoły. Zresztą zobacz ile lat trzyma się już PS2, a ile się płaciło za nią na początku. Teraz wtedy kiedy PS2 wchodziło jakbyś kupił kompa za 2tys. nawet to założe się, że dziś już byś miał następnego za kolejne 2 tys i pewnie jakieś podzespoły. Na komputer wydaje się więcej... Dużo więcej

Jeśli ktoś już pisze niech podaje mądre argumenty a nie PC LEPSZY I JUŻ. ;/

Ostatnio edytowany przez bim - 19-03-2008 o 15:22.
bim jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.