Zobacz pojedynczy post
stary 19-03-2008, 15:23   #1157
Kacperka
Użytkownik Forum

Kacperka's Avatar

Data dołączenia: 20 08 2005

Stan: Początkujący
Imię: Kacperka
Profesja: Elite Knight
Świat: Silvera
Poziom: 78
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez oVvN3eR Pokaż post
A ty ciągle zaprzeczasz prawdzie o Deosicie..
Nawet nettona mówił że podlizujesz sie deosicie ale ty se wmawiasz że tak nie było.. No ale spoko.

Pierdolisz tak ciągle i ciągle że liże każdemu dupe.
Przykłady plx ;x
Ty kurwa szmato pierdolona! jak ty mozesz tak klamac! omg nienawidze takich pojebanych ludzi kurwa. jak mozna tak sobie all zmyslac i pisac na forum.. kurwa jak ja bym cie chcial teraz w rl dorwac kurwa bajkopisarzu jebany... Nettona ci mowil ze sie podlizuje deosicie... OMG!

I kurwa jeszcze pierdolisz ze nigdy nie lizales dupy gobryslowi? Ja pierdole to jest kurwa nie do opisania jak ty tu chuju klamiesz jebany...

A ty shaka ostatnio pierdoliles ze vegeta i blood~ do guildii deosity dolaczyli... Zobacz w jakiej guildii jest teraz twoj rl...

I ty gorti chuju nawet nie odpisuj ze i tak ci nic nie zrobie czy nie ze sie nie boisz bo to tez zalosne jest jaki kozak przez internet jestes

@Royal
On zawsze byl kurwa niewinny, nie sharowal, nie bootowal.. pamietam jak pisal na forum ze nigdy w zyciu nie uzywal boota.. a ja na gg mam xx~ dowodow na to ze uzywal :/ ale nie chcialem go wtedy wydawac bo wydawal sie spoko :/

Ostatnio edytowany przez Kacperka - 19-03-2008 o 15:24.
Kacperka jest offline   Odpowiedz z Cytatem