Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kacperka
Ty kurwa szmato pierdolona! jak ty mozesz tak klamac! omg nienawidze takich pojebanych ludzi kurwa. jak mozna tak sobie all zmyslac i pisac na forum.. kurwa jak ja bym cie chcial teraz w rl dorwac kurwa bajkopisarzu jebany... Nettona ci mowil ze sie podlizuje deosicie... OMG!
I kurwa jeszcze pierdolisz ze nigdy nie lizales dupy gobryslowi? Ja pierdole to jest kurwa nie do opisania jak ty tu chuju klamiesz jebany...
A ty shaka ostatnio pierdoliles ze vegeta i blood~ do guildii deosity dolaczyli... Zobacz w jakiej guildii jest teraz twoj rl...
I ty gorti chuju nawet nie odpisuj ze i tak ci nic nie zrobie czy nie ze sie nie boisz bo to tez zalosne jest jaki kozak przez internet jestes
@Royal
On zawsze byl kurwa niewinny, nie sharowal, nie bootowal.. pamietam jak pisal na forum ze nigdy w zyciu nie uzywal boota.. a ja na gg mam xx~ dowodow na to ze uzywal :/ ale nie chcialem go wtedy wydawac bo wydawal sie spoko :/
|
EJ sry ale ja już kiedyś pamiętam że ty miałeś skłonności lizodupne i chciałeś sobie u FTP coś tam załatwić, ale to było bardzo dawno.