Cytuj:
Oryginalnie napisane przez bim
Bzdury bzdury i jeszcze raz bzdury. Rozumiem, że mowa o Xboxie360, ale wytocze tu PlayStation 3. Microsoft nawet nie pomyślał i nie dał możliwości instalacji Windowsa na swoją konsolę, ale Sony przygotowało narzędzia które pomoga zainstalować nam system  . Czytał może ktoś artykuł Tibia na PS3? Tam jest wyjaśnione dokładnie jak zainstalować linuxa na konsoli i działa on znakomicie!!! Ja np. postawiłem tam serwer, mam gg, przeglądarkę www, openOffica... full wypas
KONSOLA MOZE ZASTAPIC KOMPUTER
|
Owszem, może. Do tego nie tylko linuxa można zainstalować - na youtube jest filmik, w którym jest pokazane, jak odpalić Windows XP na PS3 ;]
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez eerion
No i inne info - widać, że w Polsce tylko play, innych konsol nie znają. A na świecie play 3 dostaje kopa cu papa zarówno od Xboxa360 jak i od Wii (które chce sobie kupić).
|
Co do Wii, owszem dostaje kopa, ale z X360 to gówno prawda.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PS3Scene.com
For the second month in a row, the PlayStation 3 has outsold the Xbox 360, according to NPD's February North American hardware and software sales figures, as the Wii hardware and the Xbox 360 version of Activision's Call of Duty 4 again top the charts.
The hardware rundown is as follows:
Nintendo DS - 587.6K (from 251K)
Wii - 432K (from 274K)
PlayStation 2 - 351.8K
PlayStation 3 - 280.8K (from 269K)
Xbox 360 - 254.6K (from 230K)
PSP - 243.1K (from 230K)
The software rundown is as follows:
1. Call of Duty 4 (Xbox 360, Activision) - 296.2K
2. Devil May Cry 4 (Xbox 360, Capcom) - 295.2K
3. Wii Play w/remote (Wii, Nintendo) - 289.7K
4. Devil May Cry 4 (PS3, Capcom) - 233.5K
5. Guitar Hero III: Legends Of Rock w/guitar (Wii, Activision) - 222.9K
|
Xpudło sprzedaje się gorzej od PS3, a nawet PS2.
Jutro po południu zadzwoni dzwonek do mych drzwi, otworzę wąsatemu kolesiowi, który wręczy mi paczuszkę. Otworzę ją, a mym oczom ukaże się czarny przedmiot z napisem PLAYSTATION 3, czterema portami usb, czytnikiem kart, napędem Blu-Ray i sześćdziesięciogigowym dyskiem.
Ave Sony.