Zobacz pojedynczy post
stary 20-03-2008, 12:58   #20
Aroonia
Now or never

Aroonia's Avatar

Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
Aroonia ma numer GG 3824417 Send a message via Skype™ to Aroonia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez LookamZzaRogu Pokaż post

PS: Chciałem dodać jeszcze jedno. Mianowicie, wg mnie nie ma czegoś takiego jak "używany spear". Spora grupa graczy twierdzi jednak, że jeśli uderzyliśmy spearem już pare razy, to złamie się szybciej niż inne. Może nie mam racji i z każdym uderzeniem szansa zniszczenia się speara wzrasta, ale ja w to nie wierze (to wie tylko Cip Soft). Z własnego doświadczenia wnioskuję, iż z każdym uderzeniem jest LOSOWA szansa na to, że spear się złamie (opisałem to wyżej).
Widocznie zaliczam się do tej grupy graczy Swego czasu odwiedzałem Venoriańskie dragon lair, huncąc tam ok. 1h na każdy wypad. Nie czekałem, aż wszystkie speary się połamią tylko wychodziłem z expowiska wedle uznania (brak cap, zbyt dużo ludzi). Zdarzyło się, że opuściłem to miejsce posiadając jeszcze parę, parenaście włóczni. Wróciłem do depo, zaopatrzyłem się w nowe(nie wyrzucając tych poprzednich) i udałem się na dragi. Po zabiciu 3-4 potworów ze zdziwieniem dostrzegłem, że liczba posiadanych włóczni zmniejszyła się o 10... pozostałe, nowe speary wytrzymały około 40 minut.

Moim zdaniem, im dłużej jednego speara używamy, tym większa szansa na jego zniszczenie

Ostatnio edytowany przez Aroonia - 20-03-2008 o 13:01.
Aroonia jest offline   Odpowiedz z Cytatem