Pytania młodego knighta :/
Po straceniu crown helmetu, crown armoru, meduza shield oraz około 400 kamieni na które zbieraniu poświeciłem trochę czasu + gwałtownemu spadu skilli przy profesji jaką jest pall postanowiłem usunąć konto (wszystko to spowodowane 2 dedami). Tak więc sobie pomyślałem i doszedłem do wniosku że zacznę grać knightem. Większość pewnie zna mnie z tematu "Pytania młodego palla", tym razem mam pytania w sprawie mojego pierwszego knighta. Tylko znowu nie piszcie "opcja szukaj nie boli" bo korzystając z niej natrafiłem tylko na stare artykuły z roku 2004 czy 2005 a potrzebuje czegoś aktualnego.
1. Podstawowe pytanie, co wybrać sword/club/axe biorąc pod uwagę świat pacera (no-pvp)?
2. Skillować od 8lvl i wyrobić sobie dobre skille czy robić sobie przerwy i na 20lv doskillować np. na 70/70. Jeżeli to pierwsze to jakie skille żeby przyjemnie i efektywnie expić?
3. Ehh... znowu drag. Jaki lvl i skille? Jaki sprzęt? Oczywiście dla sportu.
4. Jakie miasto najlepsze dla knighta? Ponoć verone ale to nie oficjalne informacje.
5. Jest jakiś porządny poradnik dla knighta który jest aktualny i którym mogę sie kierować?
To tyle, mam nadzieje że i tym razem nie zawiodę się na doświadczonych użytkownikach tego forum i uzyskam odpowiedzi na moje pytania.
Pozdrawiam.
|